Den 17-18 April kommer Christoffer Andersson att hålla en hoppclinic på Grännalogen. Hoppclinicen pågår mellan 10.00 – 14.30 både lördag och söndag. Clinicen kommer hållas på uteridbanan och alla som vill är välkomna att komma och titta och inspireras.

Vem är Christoffer? 

🐎CHRISTOFFER har arbetat inom hästbranschen sedan 2002. Direkt efter gymnasietiden, Fälttävlansgymnasiet i Skövde, började han arbeta hos Helena Holm och Fredrik Gustafsson i 2 år. Där knöt han kontakt med Bo Kristoffersen och har tränat för honom och Rolf Göran Bengtsson med jämna mellanrum sedan dess. Började efter det hos Paul Schockemöhle i Tyskland för att lära sig utbilda unga hästar från grunden på ett klassiskt sätt. Efter tiden hos Schockemöhle startade han sitt eget företag i Sverige med inridning utbildning träning och tävling av unga hästar. 

Christoffer har ridit finaler i alla olika championat och unghästtester, utbildat och tävlat hästar t o m internationell 150. Han ägnar sig även åt att träna elever och hjälpa till med coachning och upplägg för ambitiösa, satsande ryttare.🐎